top of page
Darel_Tijd_klok_links.jpg

Programma's

De masterclass is oorspronkelijk ontworpen voor leerlingen van 5VWO en is geschikt voor leerlingen met diverse profielen. De masterclass is bij uitstek een goede stap om de samenwerking tussen ak-natuurkunde-biologie-economie een boost te geven, over een zeer actueel onderwerp.

In één dag krijgen leerlingen een helder en volledig overzicht van ons huidige energiesysteem, de klimaatproblematiek, en de noodzaak en urgentie van de energietransitie. Deze masterclass bestaat uit discussies, rollenspellen, groepsopdrachten en meer.

Hele dag voor 5 VWO

In één dagdeel krijgen leerlingen van 3 of 4 VMBO, HAVO of VWO een helder en volledig overzicht van ons huidige energiesysteem, de klimaatproblematiek, en de noodzaak en urgentie van de energietransitie. Deze masterclass bestaat uit een quiz, discussies, groepsopdrachten en meer.

Deze masterclass duurt een halve dag en bieden we alleen aan als we het programma twee keer kunnen aanbieden, dus voor twee groepen. Dit in verband met de logistieke efficiëntie van het reizen naar jullie scholen.

Halve dag voor 3, 4 & 5 VMBO, HAVO & VWO

Ons nieuwste programma voor MBO hebben wij met succes en lovende feedback begin september 2020 voor het eerst getest op ROC Mondriaan in Den Haag voor eerstejaars studenten Bouw en Infra (MBO niveau 4). In dit programma ligt de nadruk op de kansen die de energietransitie creëert. Afhankelijk van de opleiding wordt het programma aangepast met passende voorbeelden uit de praktijk.

 

Deze masterclass duurt een halve dag en bieden we alleen aan als we het programma twee keer kunnen aanbieden, dus voor twee groepen. Dit in verband met de logistieke efficiëntie van het reizen naar jullie scholen.

MBO

Vooral complimenten: De manier waarop de studenten didactisch en pedagogisch benaderd werden: Niet te hoog over, maar zeker ook niet kinderachtig. Zaadjes planten voor hun professionele beroepsidentiteit die ze de komende jaren gaan ontwikkelen.

Inspirerende Masterclass Energietransitie in het kader van een eerstejaars project business plan voor Finance & Control Windesheim Flevoland onder de bezielende leiding van Jelte Bosma en Yvonne Gerritsen-Schutte van DAREL.

HBO

Darel Educatie biedt voor HBO op maatgemaakte programma’s op basis van bestaande modules. We hebben hiermee oa. ervaring op de lerarenopleiding scheikunde van Fontys hogeschool Tilburg en lerarenopleiding aardrijkskunde hogeschool Rotterdam. Ook hebben wij in Almere op Windesheim een op maat gemaakte module voor eerstejaars bedrijfseconomie verzorgd.  Dit was de kickoff voor een traject ‘duurzame businessplannen schrijven’.

Education.jpg

We hebben verschillende programma's voor middelbare scholen, het MBO en HBO. Onze programma's zijn modulair en kunnen flexibel ingezet worden.

De energietransitie Masterclass boeken?

Docenten die interesse hebben in de energietransitie masterclass kunnen contact opnemen. We delen graag onze ervaringen en bespreken de mogelijkheden vooruw school of MBO.

energy transition knowledge.png
EducationLogo_4x.png
bottom of page