top of page

Over ons

De missie van Darel Educatie is het vergroten van het draagvlak in de Nederlandse samenleving voor de beslissingen en activiteiten die nodig zijn om de energietransitie te laten slagen. Darel Educatie heeft hiervoor een unieke uitgangspositie door haar onafhankelijkheid, neutraliteit en relevante kennis en ervaring.

Onderwijs is volgens ons de meest effectieve manier om begrip en consensus in de samenleving op te bouwen en gerichte, effectieve actie mogelijk te maken. Onze Energietransitie Masterclass is een interactieve dag over ons energie-systeem en de mogelijkheden en uitdagingen van de transitie naar volledig duurzame energie. We geven deze training op middelbare scholen.

Darel_Tijd_klok_front.jpg
Masterclass zonder klok.jpg

Team

Wij brengen onze missie in praktijk. Alle medewerkers van Darel Education die de masterclass verzorgen zijn universitair geschoold en hebben een technische achtergrond. Zij hebben veelal jarenlange ervaring in de energie-sector en zijn naast hun werkzaamheden op scholen, ook actief in industriële energietransitie-projecten. De masterclass wordt altijd gegeven door een team bestaande uit 2 personen: iemand van Darel en een student.

Jelte

Bosma

Yvonne

Gerritsen

Monica van

Leeuwen

Albert

Paardekam

Jelte heeft een passie voor duurzaamheidsonderwijs: “Wij bieden leerlingen een kader om belangrijke kerncompetities voor de wereld van morgen te ontwikkelen”.

“Zolang de energietransitie nog geen vast onderdeel is van het curriculum wil ik zo veel mogelijk leerlingen bereiken met kennis over de urgentie en de mogelijkheden van de energietransitie.”

“De energietransitie is een uitdaging voor ons allemaal, urgenter dan ooit. Het is een voorrecht mijn kennis en inzichten uit de energiewereld te mogen delen met diegenen die het het meeste aangaat!”

“De sleutel van de deur naar de toekomst ligt in handen van de jongeren. Wat is er dan beter ze te helpen met het vormen van inzicht in het speelveld van de energietransitie?”

Ben je student en vind je het leuk om voor de klas te staan?

EducationLogo_4x.png
bottom of page