top of page

Darel Educatie, te gast bij Green Village Learning Community


Maandag 14 november waren we uitgenodigd op de TU Delft Campus voor een inspirerende bijeenkomst, georganiseerd door de Learning Community van The Green Village. De Green village faciliteert de verbinding tussen onderzoek, werken, innoveren en leren en is daarmee een belangrijke factor in de ontwikkeling van de huidige en toekomstige beroepsbevolking.


De Learning Community Energietransitie bestaat uit een netwerk van de TU Delft, bedrijven, overheden, hogescholen en ROC’s, die hun kennis delen met het voortgezet onderwijs.

The Green Village is een regel-luw “openlucht-laboratorium” op TU Delft Campus met een focus op de gebouwde omgeving waar getest kan worden op wijk-, straat- en gebouwniveau. Met toegang tot het innovatie-ecosysteem van de TU Delft ligt de wetenschap letterlijk om de hoek. Er wordt gewoond, gewerkt en geleerd.


Albert Paardekam, een van de Darel Educatie gastdocenten verzorgde een werksessie voor een gevarieerde groep toehoorders over de Energietransitie Masterclass; wat we doen en waarom we het doen en waarom het werkt op alle niveaus!Comments


EducationLogo_4x.png
bottom of page