top of page

Stormachtige klimaatweek 2023

De aftrap van de klimaatweek was dit jaar weer op het Festival Futura in Vught en het liep STORM, 25 geïnteresseerde buurtgenoten melden zich voor de mini-masterclass en er werd nog lang nagepraat over de energietransitie in Brabant…. Dank voor de uitnodiging en een dikke pluim voor Klimaatburgemeester @Jetske van Thielen!


De STORM werd echt serieus op het @Spieringshoek College in Schiedam…. Na het ochtendprogramma van de Energietransitie Masterclass werden alle leerlingen naar huis gestuurd vanwege de harde wind. Maar niet getreurd, we mogen nog een keer terugkomen om Switch City te spelen!


In Den Haag was de STORM inmiddels gaan liggen maar bij de masterclass voor professionals nog lang niet. Met presentaties van onder andere Green Village en SINKIT en volop gelegenheid voor discussie werd het een onstuimige en inspirerende dag met Albert Paardekam en Jelte Bosma stevig aan het roer.


En tenslotte waagden zich enkele honderden docenten scheikunde deze week door de STORM op weg naar Zeist voor het jaarlijkse chemie congres. In het kader van “Expeditie Chemie” waren we weer uitgenodigd om 3 workshops voor docenten te verzorgen. Wat een gemotiveerde en enthousiaste groep docenten, veel respect!


Wat een Klimaatweek… volgend jaar weer??
댓글


EducationLogo_4x.png
bottom of page