top of page

KNAG dag

Na twee jaar wachten kon op 6 april de KNAG Onderwijsdag in Den Bosch weer doorgaan. ’s Morgens vroeg stroomde het 1931 Congrescentrum al vol met enthousiaste docenten Aardrijkskunde uit het Voortgezet onderwijs. De standjes kregen meteen veel aanloop. Iedereen sjouwde met tassen vol boeken, posters en ander materiaal. De ‘I love Geografie’-T-shirts vlogen rond en het programma ging rap van start. Met wéreldverhalen.

Zo vertelde Peter Kuipers Munneke bij de opening dat het bij het weerpraatje op het NOS Journaal vooral gaat om het verhaal eromheen. Daarna legde hij met heldere beelden uit hoe het weer extremer wordt in een opwarmende wereld.

Dat het na dit verhaal storm liep bij de stand van Darel Educatie is geen toeval. Waar Peter Kuipers Munneke met de door hem en Universiteit Utrecht ontwikkelde lespakketten de onderbouw bedient, sluit de Energietransitie masterclass als vakoverstijgende lesdag voor de bovenbouw hier prachtig op aan.

Naast veel nieuwe geïnteresseerde scholen kwamen we ook een heel aantal oude bekenden tegen waar we met plezier alweer voor een tweede of zelfs derde keer de masterclass verzorgen.


Comments


EducationLogo_4x.png
bottom of page