top of page

Woudschoten Chemie Congres 2022, Switch City, de docenten weten niet van ophouden!

Het Woudschoten Chemie Congres 2022 was weer een enerverend en inspirerend samenzijn met honderden Scheikunde docenten uit alle geledingen en uit het hele land. Darel Educatie verzorgde deze 32e van het Woudschoten Chemie Congres maar liefst drie werksessies waarbij de docenten werden meegenomen in de dynamiek van de Energietransitie Masterclass zoals we die op het VO bovenbouw en MBO verzorgen.


Het enthousiasme was groot en met name tijdens de workshop waarin het nieuwe spel “Switch City”, a serious game werd geïntroduceerd, wisten een aantal niet van ophouden! De feedback die we na het spelen van een paar rondes hebben opgehaald, was zeer waardevol en zal het spel alleen maar beter speelbaar en mooier maken.


Uiteraard zagen en spraken we ook “oude bekenden” van scholen waar we inmiddels al een aantal keer geweest zijn en mooi om te zien hoe de kruisbestuiving bij de scholen en docenten onderling werkt. We zijn alweer uitgenodigd op een aantal nieuwe scholen waar we met onze teams van gastdocenten en studenten vol enthousiasme naar afreizen in de komende maanden.


Kortom, volgend jaar weer Woudschoten, reken maar!
Comments


EducationLogo_4x.png
bottom of page