top of page

Darel Educatie presenteert de Energietransitie masterclass op het Triodos Festival

Op deze vrolijke festivalavond waar ondernemers uit allerhande categorieën als koplopers en dwarsdenkers hun ideeën voor een mooiere wereld mochten delen, kon ook Darel Educatie niet achter blijven. Op het open podium kregen we de gelegenheid de Energietransitie masterclass voor het voetlicht te brengen.

Op het hoofd podium was vooral het bevlogen verhaal van Tessie Hartjes van Lightyear indrukwekkend. Lightyear ontwikkelt de eerste auto die rijdt op 100% zonne-energie en Tessie vertelde over de uitdagingen waar Lightyear voor staat bij het op de markt brengen van de eerste auto die rijdt op 100% zonne-energie. Hun missie: clean mobility for everyone, everywhere!

Tijdens de rondleiding om het kantoor van Triodos en met name het bezoekje aan de parkeer ”garage” met zonnepanelen dak gaf een goede indruk van dit duurzame en bijzondere gebouw. Het feit dat er in het hele kantoor nog geen kruimeltje vlees wordt verwerkt is zeer vooruitstrevend. Jammer dat we de zwam-sijsjes door de wandeling zijn misgelopen…


Comentários


EducationLogo_4x.png
bottom of page