top of page
MasterclassesPrim_4x.png

Darel
Masterclasses

Professionals die werken in de energietransitie lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Darel Masterclasses voor professionals delen de laatste inzichten over context, trends en urgentie van de energietransitie en creëren zo momentum en draagvlak binnen de interne organisatie. Door tijd door te brengen met veel verschillende deelnemers ontstaat een perfect podium om actief kennis te delen en  de beste aanpak te bespreken.

Masterclasses voor professionals

Bent u zoek naar inspiratie en ervaringen van andere professionals in de energietransitie? De masterclass van Darel biedt de mogelijkheid om kennis en de beste aanpak met elkaar te delen en een waardevol netwerk op te bouwen. De ervaring leert dat de interactie tijdens deze masterclasses zeer motiverend is.

Deelnemende bedrijven en organisaties

Heineken, Havenbedrijf Rotterdam, Ministerie van EZK, Talent voor Transitie, Gemeente Nijmegen, Gemeente Vijfheerenland, Darel Consult, Gasunie, Nederlandse Aardolie Maatschappij, Duiker CE, Copernicus Instituut – Universiteit Utrecht, Provincie Zuid Holland, Berenschot, Leren voor Morgen, Droge & van Drimmelen, WTS Energy, Gemeente Den Haag, Bright Sunshine, Energie Beheer Nederland, Quintel, de Sniffers, Improvium, Shell NL, Shell New Energies, Stedin, Gemeente Houten, Veleda, e.a.

Masterclasses op maat

Wij leveren ook programma's op maat voor uw bedrijf of organisatie. Voor informatie over een masterclass op maat, kunt u contact met ons opnemen. We maken graag een afspraak om onze ervaringen te delen en mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Vragen of opmerkingen?

Reacties van deelnemers

Volgende open masterclass

EducationLogo_4x.png
bottom of page